Ruilen en Retourneren

Bij oncourt willen we dat al onze kopers helemaal verliefd zijn op hun aankopen! We begrijpen echter dat online winkelen niet altijd volgens plan verloopt, dus deze eenvoudige stappen en tips zijn hier om jou te helpen. Door je betaling te verwerken en een bestelling bij ons te voltooien, accepteer je de volgende voorwaarden met betrekking tot het retourneren van je aankoop. 

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over je online bestelling dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De 14 dagen gaan in op de dag van ontvangst. Let op: de dag van ontvangst geldt dus al als dag 1. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening staat.


Ons retourbeleid:
– Deze bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door de consument. Dit is de dag wanneer het product is bezorgd.
РItems moeten ongedragen, ongewassen, met alle kaartjes en originele verpakking intact worden ontvangen. Wij zijn hier erg streng in, wanneer wij opmerken dat de kleding gedragen is,, mag de kleding niet teruggestuurd worden. Wij kunnen gelijk opmerken of de kleding gepast is (mag wel) of echt gedragen is (mag niet). In dit geval sturen wij de kleding gewoon weer terug naar de consument en krijgt u geen terugbetaling. Hiertegen kunt u geen bezwaar maken. Let daarom goed op met wat u wel en niet doet.
РDe kleding moet vrij zijn van parfums, kleurstoffen, zelfbruiner, make-up, rookgeuren en vlekken. Items die niet aan deze vereisten voldoen, worden teruggestuurd naar de koper. Let op: ook hier zijn wij erg streng in, omdat het vaak voorkomt dat de kleding gedragen worden daarna weer teruggestuurd worden. Dit mag niet!
– Ons team zal de teruggestuurde kleding inspecteren bij aankomst en behoudt zich het recht voor om de terugkeer te weigeren als deze niet aan de voorwaarden voldoen. Het item wordt dan teruggestuurd naar de afzender.
– Retourzending is voor rekening van de klant.
– Let op: items die worden teruggestuurd, zonder goedkeuring of na de retourstermijn, worden niet terugbetaald of teruggestuurd.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen
Stap 1: stuur¬†vooraf¬†een e-mail naar [email protected] met de bedoeling om het product te ruilen of retourneren binnen 14 dagen¬†vanaf de dag van ontvangst, wanneer u dit niet doet wordt uw retour niet aangemeld.
Stap 2:  vul het retourformulier in (VERMELD JE BESTELNUMMER);
Stap 3: stuur je bestelling op;
zet op de verpakking het bestelnummer! Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track and Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen we daarom niet dat er misverstanden ontstaan.

* Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening;
Als wij het pakketje hebben ontvangen en het wordt goedgekeurd zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening staat.